LÕHNADE JA MAITSETE ALA
Tervislik toitumine - tervislikust toitumisest toitlustuspetsialist Anneli Jayalathi juhendamisel
Teadmised puu- ja köögiviljade tarbimisest, vee joomisest, soolast, suhkrust ja magusainetest, energiajookidest, vitamiinidest, rasvadest ja süsivesikutest. 85% toidu maitsetajust on lõhn. Suus suudame tuvastada vaid haput, magusat, soolast, umamit, mõru, vürtsikust, mentooli, tajuda tekstuuri ja temperatuuri.
Võimalus jalutada teraapiaaias, puudutada taimi ja nautida maitsetaimede lõhna!Tervise Arengu Instituut – kogu tõde tervislikust toitumisest
Tervise Arengu Instituudi tegevuse eesmärk on parandada inimeste terviseteadlikkust, et meie valikud oleksid tervislikumad ja väheneks riskikäitumine. Tervise Arengu Instituudi tegevused aitavad muuta Eesti inimesi ümbritseva keskkonna tervist ja heaolu toetavamaks.